In opdracht

Warmste Week

Omdat de Warmste Week in 2020 midden in de pandemie doorging, kon Studio Brussel dit jaar helaas niet iedereen fysiek bij elkaar brengen. Om die reden werd er een hele week op verschillende plaatsen in Leuven radio gemaakt, plaatsen waar mooie, grappige, ontroerende, droevige, inspirerende,.. verhalen te vinden waren.
Op elk van die plaatsen wou Studio Brussel een raamschildering laten maken door lokale kunstenaars, waarvan ik een van de gelukkige kunstenaars was.

Bruce Springsteen

Ondanks ik geen fan ben van wielrennen, kreeg de WK-koorts me te
pakken wanneer ik meer en meer namen op de Leuvense straten zag
verschijnen. Het was me ontglipt dat naast de nadarhekken ook de
vloerschilderingen onmiskenbaar deel uitmaken van de koers.
De perfecte kans om eens te oefenen op “letters verven met verfrollen
op straat”, op een moment dat het sociaal aanvaard werd. Zo verfde ik
redelijk last minute twee teksten, verspreid over het WK parcours.

Ikea X Straatletters

Albert Woutersstraat "If you can read this, you probably won’t become the new world champion." Samen met @charlie_troismille Vaartstraat "Ga verder naar start en ontvang €200." Samen met @wham_office

Primer Academy

Na Jasper te leren kennen via een gemeenschappelijke vriend en hem wat verftips te geven bij het pand waarvoor hij net een huurcontract had getekend, groeide een enorme fijne samenwerking en vriendschap. Omdat Primer’s nieuwe locatie wat verder van de straat lag, wou Primer een herkenbare muurschildering waardoor de Primer Academy ook van ver in het oog sprong.
In de volgende fase kreeg ik de kans om de gradient door te trekken achter de hoek van zodra Primer hun buitengym opgebouwd had, dit in samenwerking met Tripleclick, het grafisch bureau dat Primer ondersteunde.

Bolt Goed!

Het grootste Straatletters werk, tot nu toe (challenge mij haha)!
Voor de Ronde van Vlaanderen vroeg Stad Sint-Niklaas mij om de grootste markt van Vlaanderen op te vullen met een tijdelijk kunstwerk dat hopelijk zou opgepikt worden door de helikopter-camera.
Zonder de hulp van Bart Warnier en het