In opdracht

Warmste Week

Omdat de Warmste Week in 2020 midden in de pandemie doorging, kon Studio Brussel dit jaar helaas niet iedereen fysiek bij elkaar brengen. Om die reden werd er een hele week op verschillende plaatsen in Leuven radio gemaakt, plaatsen waar mooie, grappige, ontroerende, droevige, inspirerende,.. verhalen te vinden waren.
Op elk van die plaatsen wou Studio Brussel een raamschildering laten maken door lokale kunstenaars, waarvan ik een van de gelukkige kunstenaars was.

Bruce Springsteen

Voor het nieuwe album van Bruce Springsteen contacteerde Sony Music mij om samen te werken. De opdracht: een raamschildering maken bij acht verschillende platenwinkels in België en Nederland, gaande van Amsterdam tot Hasselt. Het waren twee enorm lange dagen.

Ikea Pop-Up Store

Voor de opening van hun pop-up store in centrum Leuven, kwam Ikea naar mij met de vraag of ik als lokale artiest, de winkel zou willen aanvullen met mijn typografie.

Primer Academy

Na Jasper, oprichter van Primer Academy, te leren kennen en hem wat verftips te geven bij zijn nieuwe pand, groeide een enorme fijne samenwerking en vriendschap. Omdat Primer’s nieuwe locatie wat verder van de straatkant lag, wou Jasper een herkenbare muurschildering waardoor de Primer Academy harder in het oog sprong. Het resultaat werd een enorme gradient met hun logo bombastisch over het gebouwd geverfd.
In een volgende fase werkte Primer samen met Tripleclick, een grafisch bureau in de buurt, dat een ontwerp uitwerkte op basis van mijn gradient voor Primer’s buitengym achter de hoek. Zo kon ik op mijn beurt de muren volledig afwerken en de opslagcontainer wat motiverende tekst geven.

Bolt Goed!

Het grootste Straatletters werk, tot nu toe (challenge mij haha)!
Voor de Ronde van Vlaanderen vroeg Stad Sint-Niklaas mij om de grootste markt van Vlaanderen op te vullen met een tijdelijk kunstwerk dat hopelijk zou opgepikt worden door de helikopter-camera.
Zonder de hulp van Bart Warnier en het team van vrijwilligers, was dit nooit gelukt, dikke merci aan dit team.